Stormbaan mini

Stormbaan mini
>
  • Stormbaan mini
  • Stormbaan mini zijkant
  • Stormbaan mini detail boog
<

199,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

De Stormbaan Mini huren 

Klein maar fijn. Klein in formaat maar groots in plezierbeleving. De stormbaan mini is een kleine variant op het assortiment stormbanen van Vcompany. De stormbaan is uitgerust met diverse spelelementen en obstakels. De roze met geel gekleurde stormbaan is voor kinderen een waar speelparadijs. De helling op de stormbaan is goed te beklimmen voor de kortere benen. Wie kan als snelste het parcours afleggen? Een verrassende attractie in vergelijking met een springkussen. 

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan mini? 

De stormbaan mini is 8 bij 4 meter. Het opgeblazen parcours wordt geleverd met 1 blower. Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de kleine stormbaan zich eenvoudig snel op. De stormbaan biedt klim- en klauter plezier voor 2 twee kinderen per parcours.

De stormbaan mini wordt geleverd met een duidelijk instructiekaart met gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Daarnaast is er een instructievideo waarin alle uitleg nogmaals stapsgewijs worden doorlopen. De stormbaan kan zowel binnen als buiten op een egale ondergrond worden neergezet. Denk buiten aan een grasveld, speeltuin, weiland of sportvel.  Binnen staat de kleine stormbaan prima in een loods, gymzaal of sporthal. 

 

Waarom Stormbaan Mini huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt al ruim 10 jaar stormbanen en andere attracties voor ieder type evenement. Door de jarenlange ervaring weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met met de juiste attracties. Van een klein kinderfeestje tot een groot festival. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. 

De attracties van Springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare stormbanen voor bijvoorbeeld een zeskamp vlakbij Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Door het grote assortiment en voorraad aan attracties is er voor ieder soort evenement een geschikte keuze beschikbaar. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag ! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies voor uw specifieke evenement, buurtfeest, festival of kinderpartijtje.   

 

Producteigenschappen

Lengte
800 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
180 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Stormbaan mini
1x
- Verlengsnoer 10 meter
8x
- haringen
1x
- Blower 1500 Watt