Stormbaan noordpool

Stormbaan winter
>
  • Stormbaan winter
  • Stormbaan winter voorkant
  • Stormbaan winter detail
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Winterse Stormbaan Noordpool

Waan je in het winter wonderland. Kleed je warm aan en ontdek de winterse stormbaan Noordpool tijdens een thema wintersport feest of evenement. De après-ski fanaten hun hart ophalen tijdens het springen, klauteren en rennen op het grote luchtkussen. Na het afleggen van het parcours zijn de wintersport fanaten wel toe aan een toepasselijke warme chocomelk met slagroom of glühwein. Krijg een winters gevoel en huur de winterse stormbaan. Glijd van de top van de stormbaan met pinguïns de berg naar beneden. Let it snow, let it snow en leef je uit op de Noordpool! De stormbaan is een succesnummer op een zeskamp. 

 

Wat kan ik verwachten bij Winterse Stormbaan Noordpool?

De stormbaan is een blikvanger door zijn grote formaat. De stormbaan is 17 meter lang en 5 meter hoog. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Hierin wordt stapsgewijs de op- en afbouw instructies toegelicht. De stormbaan kan op een egale ondergrond zowel buiten op een grasveld, tuin of sportveld buiten worden gezet. Of in een hoge binnenruimte zoals een gymzaal, loods of schuur. Steek de stekkers van de 2 blowers in het stopcontact. Wanneer de stormbaan zichzelf heeft opgeblazen kunnen de wintersporters zich warm gaan springen en rennen op de stormbaan. 

 

Waarom Winterse Stormbaan Noordpool huren bij Vcompany?

Vcompany verhuurt stormbanen en andere attracties voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje, buurtfeest, bedrijfsuitje of groot evenement met duizenden mensen. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Door de tientallen jarenlange ervaring in de evenementenbranche, weten wij wat nodig is om een evenement te laten slagen. De winterse stormbaan is zeer geschikt voor een wintersport thema feest. Het kiezen van de juiste attractie kan lastig zijn. Er is zoveel keuze door het grote assortiment. Wij helpen u hier graag bij en zetten onze ervaring graag om in een passend advies.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1700 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Winter deel 1
1x
- Winter deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Haspel 25m
1x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen