Stormbaan Piraat

Stormbaan piraat
>
  • Stormbaan piraat
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Piratenrun

Arghhh alle zeevaarders opgepast! De piraten van de Stormbaan piratenrun varen op de zee. Pas op want ze enteren de schepen en stelen de inhoud van de boot. Wie weet wordt er nog iemand gekielhaald. De piraten leggen op het piraten stormbaan een uitdagend parcours af. Wie is de snelste piraat en gaat er met de schat op het eiland vandoor ? Het parcours kan met 2 personen tegelijk worden afgelegd. Klimmen, klauteren en plezier maken gegarandeerd op de stormbaan Piratenrun. De stormbaan piratenrun is ook leuk om gecombineerd te huren met ons springkussen Jungle middel of het springkussen Jungle klein.

 

Wat kan ik verwachten bij een Stormbaan Piratenrun?  

De Stormbaan Piraat is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Op de instructiekaart staat een handig stappenplan weergegeven. Daarnaast zijn er video’s beschikbaar waarin ook stapsgewijs het op- en afbouwen wordt uitgelegd. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. De stormbaan is 17,5 bij 3,5 meter en is daardoor een opvallende attractie op bijvoorbeeld een dorpsfeest, festival, buurtfeest of ander evenement. Geheel in piraten thema met opgeblazen vlaggen aan de masten en groot stuurwiel. 

 

Waarom een Stormbaan Piratenrun huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl levert door heel Nederland. Door de gunstige ligging in de buurt van Utrecht en Amsterdam, is de bezorging van de attractie gratis. 1 vaste prijs voor het huren van een stormbaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet iedereen waar hij aan toe is. 

Springkussens.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in de attractie verhuurbranche. De ervaring die wij in de loop der jaren hebben verzameld, zetten wij graag om in advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan bepalen we graag samen wat de meest geschikte attractie is voor uw evenement. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Piraat deel 1
1x
- Piraat deel 2
3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Haspel 25m
12x
- haringen