Stormbaan Survivalbaan

stormbaan survivalbaan
>
  • stormbaan survivalbaan
  • stormbaan survivalbaan zijkant
  • stormbaan survivalbaan
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Stormbaan Survivalbaan

Wie is er het snelste aan de overkant? Op de stormbaan survivalbaan zitten verschillende hindernissen. Begin met het beklimmen van de toren op de stormbaan. Glij van de helling naar beneden. Sla de pilaren aan de kant en wurm je een weg tussen de dwarsbalken heen. Vervolg het parcours weer langs de pilaren en sla jezelf naar de finish. Wie lukt het om als eerste langs alle hindernissen heen te komen? Ga de strijd met elkaar aan op een zeskamp, feest, festival of ander evenement. De grote opgeblazen attractie is niet te missen met de oranje, gele en blauw gekleurde felle buitenkant. 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan Survivalbaan? 

De 15 meter lange survivalbaan is een opvallende attractie voor op uw feest of evenement.Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Zorg dat er een egale ondergrond is voor de stormbaan en een stroompunt binnen handbereik. De stormbaan kan bijvoorbeeld goed buiten staan op een grasveld, sportpark, voetbalveld of park. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, kunnen twee personen tegelijk het parcours op de stormbaan afleggen. De stormbaan is 4 meter breedt en 5 meter hoog. Grote hoge ruimtes binnen zoals een schuur, loods of hal zijn ook geschikt om de stormbaan neer te zetten. 

Waarom een Stormbaan Survivalbaan huren bij Vcompany? 

Vcompany levert door heel Nederland gratis. Het hoofdkantoor van Vcompany staat centraal in Nederland vlakbij Utrecht en Amsterdam. Vcompany heeft een grote voorraad aan attracties zoals stormbanen. 

Komt u er niet uit om te kiezen uit de vele verschillende attracties? Neem contact op met een van onze medewerkers! U kunt bij ons terecht voor tips of adviezen. Door de ruime ervaring in de branche weten wij wat voor attractie bijpassend en geschikt is voor uw specifieke evenement. Wij helpen u graag om uw evenement, feest of zeskamp tot een fantastisch einde te brengen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
250 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Super survival deel 1
1x
- Super survival deel 3
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Haspel 25m
12x
- haringen
1x
- klittenband strips (blauw)