Survivalbaan groot

Survivalbaan groot
>
  • Survivalbaan groot
  • Survivalbaan groot zoomed
<

319,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Super survival huren 

Ga de strijd met elkaar aan op de super survivalbaan. Scheid het kaf van het koren. Alleen de echte strijders zullen deze stormbaan trotseren. Deze stormbaan super survivalbaan is een van onze meest populaire stormbanen. Een echte toevoeging aan een zeskamp, feest of sportief evenement met attracties. Op de 20 meter lange stormbaan kunnen 2 personen tegelijk het parcours afleggen. De opvallende blauw met oranje stormbaan is een echte eyecatcher dat veel bekijks zal trekken bij bezoekers. 

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan Super Survivalbaan?

Het parcours op de stormbaan begint met een tunnel. Ga de donkere tunnel in en zoek kruipend het licht aan het einde van de duisternis. Voor je het weet sta je met je gezicht tussen de opblaas pilaren. Ontwijk de opgeblazen obstakels en ren de pilaren tegemoet. Ga onder of over de pilaren heen. Maak een tactische beslissing want elke seconde telt. Wie haalt als eerste de overkant? 

 

De stormbaan super survivalbaan wordt geleverd met 3 blowers. Daarnaast is er een uitgebreide instructiekaart met op- en afbouw instructies. De instructievideo legt verder stapsgewijs uit hoe de stormbaan opgebouwd en afgebouwd moet worden. Steek de stekkers van de blowers in het stopcontact en laat het luchtkussen hard worden. Zorg voor een egale ondergrond binnen of buiten. Kind kan de was doen ! Klim en klauter plezier verzekerd op deze opgeblazen super survivalbaan. 

 

Het eeuwige record

Deze super survivalbaan staat bekend om het onoverwinnelijke record. In 2008 heeft Jasper van Wilgen op deze stormbaan een record neergezet van 12,2 seconden. Sindsdien is het record van deze brandweerman nooit meer verbroken. Uit het hele land proberen maandelijks verschillende mensen dit record te verbreken maar tot nu toe is het niet gelukt om het record van Jasper te verbreken.

 

Waarom een stormbaan super survival huren bij Springkussens.nl? 

De stormbanen van springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Heeft u hiervoor specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij ondersteunen u graag waar het kan. Springkussens.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in de evenementenbranche. Hierdoor weten wij wat er nodig is om een evenement geslaagd te maken met de juiste attracties. Het kiezen van de juiste attractie kan lastig zijn. Wij helpen u hierbij en zetten onze ervaring graag om in een passend advies.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
2000 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
370 Kg
Opzettijd
45 Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
3
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Super survival deel 1
1x
- Super survival deel 2
1x
- Super survival deel 3
3x
- Blower 1100 Watt
3x
- Verlengsnoer 10 meter
2x
- klittenband strips (blauw)
16x
- haringen