Survivalbaan klein

Survivalbaan klein
>
  • Survivalbaan klein
  • Survivalbaan klein start
  • Survivalbaan klein zijkant
<

219,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Survival

Huur de Stormbaan Survival klein voor uw feest of evenement. De 11 meter lange stormbaan is fel gekleurd in roze en geel. Hierdoor valt de attractie goed op en trekt veel bekijks. Door de kortere lengte van de stormbaan kan het luchtkussen ook in een beperkte ruimte uit de voeten. Wie rent er als snelste op en over de hindernissen naar de finish? Ga de strijd aan met collega’s, vrienden of familie. En ga er met de winst vandoor. 

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan survival klein? 

De stormbaan survival wordt geleverd met gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. In het stappenplan op de instructiekaart wordt duidelijk uitgelegd hoe de stormbaan opgezet moet worden. In de instructievideo wordt alles stapsgewijs toegelicht. De stormbaan is 11 meter lang en kan zowel binnen als buiten worden neergezet. Daarbij is een egale ondergrond belangrijk.  Laat het luchtkussen hard worden door blower te bevestigen aan het kussen. De stormbaan een goede toevoeging aan een zeskamp. Klim en klauter plezier verzekerd op de opgeblazen attractie. 

 

Waarom stormbaan survival klein huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl verhuurt attracties voor ieder soort evenement. Van kleiner buurtfeest tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de evenementenbranche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een evenement geslaagd wordt. De stormbanen zijn een succesnummer op ieder festival of zeskamp. Deze attracties kunnen daarnaast aan elkaar worden gekoppeld voor een speciale beleving voor de bezoeker.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in stormbanen zit er altijd wel een geschikte attractie tussen voor uw specifieke evenement. Hulp nodig bij de keuze ? Neem contact met ons op. We zetten onze ervaring graag om in passende oplossingen en advies. De stormbaan wordt daarnaast gratis thuisbezorgd in steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Een vaste prijs zonder verrassingen.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1100 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Survivaltje
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
10x
- haringen