Stormbaan Western

Stormbaan Western voorkant
>
  • Stormbaan Western voorkant
  • Stormbaan Western detail
  • Stormbaan Western afstand
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Western

Cowboys en indianen houd je lasso in paraat! Op het grote stormbaan western springen, rennen, zwoegen en vliegen de cowboys en indianen voorbij. Galoppeer op een paard over de prairie de zonsondergang tegemoet richting de finish. Ga verkleed op een western themafeest als Old Schatterhand met cowboyhoed. Een western cowboy thema feest of wilden westen buurtfeest is pas compleet met een Stormbaan Western. Maar ook voor bijvoorbeeld een open dag van de manege. De amazones leggen gegarandeerd lachend het parcours af en genieten uren van speelplezier. 

Wat kan ik verwachten bij stormbaan western?

Bij de levering van de stormbaan western krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video meegestuurd. Het stormbaan is 17,5 bij 3,5 meter en valt daarbij goed op tijdens een evenement. Denk daarbij aan een speeldag, buurtfeest of open dag van bijvoorbeeld de manege of rijvereniging. De stormbaan kan ook in binnenruimtes zoals een rijbak, loods, hal, schuur of andere hoge ruimte staan. Zolang er maar een egale rechte ondergrond is om de stormbaan western op te zetten. Steek de stekker van de blower in het stopcontact. Als de stormbaan hard is, kunnen de cowboys springen, draven en galopperen op het luchtkussen. De grote groene cactussen, cowboyhoeden en felle kleuren van de stormbaan springen direct in het oog. De stormbaan western is een echte eyecatcher op een evenement. 

Waarom Stormbaan western huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt attracties zoals stormbanen voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen. Het saloon springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor uw evenement geschikt is. We adviseren graag met u en gaan in overleg over de meest geschikte springkussen. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Western deel 1
1x
- Western deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen