Stormbaan XXL

Stormbaan XXL in actie
>
  • Stormbaan XXL in actie
  • Stormbaan XXL zijkant
<

799,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan XXL 

De stormbaan XXL is de ultieme obstacle uitdaging. Dit is alleen voor de echte 'die hard' weggelegd met een goed uithoudingsvermogen. Het luchtkussen is één van de grootste van Nederland! Wie trotseert als eerste de 45 meter lange stormbaan? uithoudingsvermogen om de 45 meter lange stormbaan te trotseren? De Stormbaan XXL is opgebouwd uit verschillende obstakels zoals glijbanen, tunnels, pilaren en klimnetten. Afzien, zwoegen en zweten tijdens het afleggen van het parcours. Deze baan is een perfecte invulling voor een actieve teambuilding activiteit met collega’s. Maar ook als zeskamp obstakel voor een studievereniging, school of studentenweekend.  

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan XXL? 

De 45 meter lange survivalbaan is een opvallende attractie voor op uw feest of evenement.Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Zorg dat er een egale ondergrond is voor de stormbaan en een stroompunt binnen handbereik. De stormbaan kan bijvoorbeeld goed buiten staan op een grasveld, sportpark, voetbalveld of park. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, kunnen twee personen tegelijk het parcours op de stormbaan afleggen. De stormbaan is 3,8 meter breedt en 5 meter hoog. Grote hoge ruimtes binnen zoals een schuur, loods of hal zijn ook geschikt om de stormbaan neer te zetten. 

 

Waarom een Stormbaan Survivalbaan huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl levert door heel Nederland gratis. Het hoofdkantoor van Springkussens.nl staat centraal in Nederland vlakbij Utrecht en Amsterdam. Springkussens.nl heeft een grote voorraad aan attracties zoals stormbanen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. 

Komt u er niet uit om te kiezen? Neem contact op met een van onze medewerkers! U kunt bij ons terecht voor tips of adviezen. Door de ruime ervaring in de branche weten wij wat voor attractie bijpassend en geschikt is voor uw specifieke evenement. Wij helpen u graag om uw evenement, feest of zeskamp tot een fantastisch einde te brengen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
5
Lengte
4500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
650 Kg
Opzettijd
60 Minuten
Afbouwtijd
60 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
5
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle deel 1
1x
- Jungle deel 2
1x
- Tussenstuk jungle deel 1
1x
- Tussenstuk jungle deel 2
1x
- Tussenstuk jungle deel 3
5x
- Blower 1100 Watt
1x
- klittenband strips (blauw)
5x
- Verlengsnoer 10 meter
30x
- haringen