Springkussen Frame Bouncer Middel

Springkussen Frame Bouncer
>
  • Springkussen Frame Bouncer
<

140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Frame Bouncer middel huren

Het middel springkussen frame bouncer is een favoriet onder de spelende kinderen. Met de opvallende gele, roze en paarse kleuren zijn niet te missen. De zijkanten van het springkussen zijn extra dik gevuld met lucht om tegenaan te stoten. Bounce van links naar rechts door het springkussen. Het springkussen is een opvallende attractie op een buurtfeest, evenement of kinderfeestje. Gegarandeerd vermoeide kinderen aan het einde van de dag na het springen op dit luchtkussen. Zoek niet verder om een goedkoop springkussen te huren. De frame bouncer is een betaalbaar springkussen en wordt gratis thuisbezorgd. 

Wat kan ik verwachten bij een Frame Bouncer Middel? 

Het springkussen frame bouncer is een goedkoop springkussen van 5 bij 4.2 meter. Het springkussen is overdekt en geschikt om in de achtertuin te zetten. Het springkussen is eenvoudig zelfstandig op en af te bouwen met behulp van de instructiekaart. Daarnaast is er een instructievideo waarin de stappen met beeld worden toegelicht. Het luchtkussen blaast zich snel op zodat het speelplezier snel kan beginnen. 

Waarom Springkussen Frame Bouncer Middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Verras uw dochter, kleinkind, nichtje, buurmeisje of oppaskind met een springkussen. Gegarandeerd blije kinderen die uren zoet zijn met spelen en springen. 

De springkussens worden gratis bezorgd. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht. Vanuit de afhaallocatie ben je binnen 45 minuten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het is ook mogelijk om het springkussen af te halen in Werkhoven.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
420 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Frame Bouncer middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen