Springkussen Koe Middel met glijbaan

Springkussen koe met glijbaan
>
  • Springkussen koe met glijbaan
  • Springkussen koe voorkant
  • Springkussen koe zijkant
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Koe Middel met Glijbaan

Spring rond op het middel Springkussen Koe. Echte stoere boeren en boerinnen zorgen voor alle dieren op de boerderij. Glijd met de glijbaan van het springkussen. De grote koeienkop is de blikvanger op uw boerderij themafeest. Het springkussen koe middel met glijbaan is ook zeer geschikt op boerderij open dag. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement met deze grote koe. Het springkussen is een magneet op een beurs en trekt veel bekijks. Kijk ook eens naar de multiplay koe, een kussen met spelelement. Ook erg leuk voor de kleinere kinderen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Koe Middel met Glijbaan?

Huur het middel springkussen Koe en zet hem eenvoudig zelf op. De locatie om het springkussen op te zetten kan zowel binnen als buiten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 4 bij 5.5 meter en past daardoor in vrijwel ieder type ruimte. Buiten in een achtertuin of binnen in bijvoorbeeld een gymzaal, loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en springen maar ! Het springkussen wordt gratis thuisbezorgd. Betaal een vaste prijs voor het huren van het springkussen in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Geen onverwachte kosten maar transparantie en duidelijke voorwaarden. Zo staat u niet voor verrassingen maar weet u waar u aan toe bent. Zo kunt u de kinderen verrassen met een springfestijn op het springkussen. 

Waarom Springkussen Koe Middel met Glijbaan huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
90 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Boerderij middel glijbaan
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- haringen