Hindernisbaan 14 meter

Hindernisbaan 14 meter
>
  • Hindernisbaan 14 meter
  • Hindernisbaan 14 meter zijkant
  • Hindernisbaan 14 meter voorkant
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan Hindernisbaan huren 

Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Ga de strijd met elkaar aan op de Stormbaan Hindernisbaan. Een 14 meter lange Stormbaan dat een echte toevoeging is voor uw feest, evenement of festival. Ga de uitdaging aan en klauter zo snel mogelijk een weg naar de finish. Ga als eerste langs de palen en door de bogen een waan een weg door een veld vol pilaren. Beklim de helling en glijd als eerste naar beneden. Spanning en sensatie ten top op de hindernisbaan. Een attractie dat perfect past bij een zeskamp of sportevenement. 

 

Wat kan ik verwachten bij een stormbaan hindernisbaan ? 

De stormbaan hindernisbaan is een opgeblazen luchtkussen van 14 meter lang. De opgeblazen hindernisbaan wordt geleverd met duidelijke instructies op een bijgevoegde instructiekaart. Daarnaast is er een video waarbij de op- en afbouw instructies nog eens stapsgewijs worden doorlopen. De stormbaan moet op een egale ondergrond worden geplaatst binnen of buiten met een stroompunt binnen handbereik. Bevestig de 2 blowers aan de stormbaan en steek de stekkers in het stopcontact. Het luchtkussen blaast zich vervolgens eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours. Waarom een stormbaan Hindernisbaan huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl heeft een grote voorraad aan (opblaasbare) attracties. Naast de stormbaan Hindernisbaan hebben we een ruim assortiment aan verschillende stormbanen in alle maten en vormen. Hierdoor is er voor ieder soort publiek of evenement wel een geschikte keuze aanwezig. Wilt u hulp bij uw keuze? Neem contact met ons op. Springkussens.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in de branche. Onze medewerkers weten wat er nodig is om een evenement te laten slagen. Spreek uw wensen uit en wij helpen u met een geschikte keuze voor uw buurtfeest, festival, kinderfeest of bedrijfsuitje. Daarnaast wordt de stormbaan gratis bij u thuisbezorgd. Producteigenschappen

Lengte
1400 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
340 cm
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- stormbaan hindernisbaan deel 1
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen