Hindernisbaan 28 meter

Hindernisbaan 28 meter voorkant
>
  • Hindernisbaan 28 meter voorkant
  • Hindernisbaan 28 meter
  • Hindernisbaan 28 meter zijkant
<

349,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Super Hindernisbaan huren 

De Super hindernisbaan is een 28 meter lange survivalbaan voor op uw feest of evenement. De grote groen, blauw met oranje opgeblazen attractie is vast en zeker een succes. Een spectaculaire attractie voor bijvoorbeeld een zeskamp. Wie lukt het om als eerst langs alle hindernissen te komen? Strijd op deze Stormbaan Super Hindernisbaan tegen elkaar. Baan je een weg door de obstakels en bestorm de helling. Deze stormbaan is uitdagend en heeft verschillende obstakels. Kruipen, rennen, klimmen en springen. Alles komt voorbij en het is vast en zeker een zeer sportieve activiteit met veel plezier. 

 

Wat kan ik verwachten bij de Super hindernisbaan? 

De stormbaan is 28 meter lang, 3,8 breedt en 3,4 meter hoog. Op de stormbaan moeten 4 blowers worden bevestigd. Zorg voor voldoende stroompunten binnen handbereik. Na het aansluiten van de blowers, blaast het grote luchtkussen zichzelf snel op. Daarnaast is een egale ondergrond binnen of buiten belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot voetbalveld, grasveld, loods, schuur of hal. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, kunnen er 2 personen per parcours klimmen en klauteren. De hindernisbaan wordt geleverd met uitgebreide op- en afbouw instructies op een instructiekaart en in een video. Hierdoor kunt u eenvoudig alle stappen doorlopen. Kind kan de was doen! Hierdoor kan er sneller gesprongen en gerend worden op de hindernisbaan. En kunt u lekker uitrusten. 

 

Waarom een Super Hindernisbaan huren bij Springkussens.nl ?

Springkussens.nl verhuurt al meer dan 10 jaar springkussens in alle vormen en maten voor verschillende feesten, festivals en partijen. Door ons ruime assortiment en grote voorraad kunnen snel schakelen en bezorgen wij attracties gratis bij u thuis. Verder zetten wij onze ruime ervaring in om een passend advies te geven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Spreek uw wensen uit en wij denken graag met u mee voor een geschikte keuze in attracties. 

 

Producteigenschappen

Lengte
2800 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
340 cm
Opzettijd
45 Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
3
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
3
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- stormbaan hindernisbaan deel 1
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 2
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 3
4x
- Blower 1100 Watt
4x
- Verlengsnoer 10 meter
16x
- haringen